Tratament cicatrici

LIPOELASTIC – tratament eficient pentru cicatrici

Partea esențială a recuperării după orice operație plastică ar trebui să fie o îngrijire amănunțită a cicatricei postoperatorii. S-a dovedit clinic că tratamentul cu silicon reduce roșeața și mâncărimile și ajută la prevenirea vindecării anormale și a formării cicatricilor cheloide și hipertrofice. LIPOELASTIC oferă o gamă completă de tratament pentru cicatrici. Puteți alege între LIPOELASTIC gel și o gamă largă de folii LIPOELASTIC – folii de silicon. Gelul LIPOELASTIC, precum și foliile LIPOELASTIC sunt potrivite atât pentru cicatrici noi, cât și pentru cele mai vechi.

5 Products

Filters
Done
 • 480,00 lei

  Plasture LIPOELASTIC este un plasture transparent din silicon conceput pentru a vindeca țesutul cicatricial și pentru a preveni riscul de cicatrici cheloide și hipertrofice.

  După aplicarea plasturelui pe cicatrice, mișcarea pielii este redusă la minimum, plasturele menține umiditatea naturală a pielii, care menține cicatricea hidratată și îmbunătățește capacitatea de regenerare.

  Dimensiuni plasture: 20cm X 30cm

  Cantitate: 1 bucată

 • lipoelastic gel
  94,00 lei

  Gelul LIPOELASTIC este un gel siliconic cu uscare rapidă îmbogățit cu vitamina E destinat tratamentului cicatricilor cheloide și hipertrofice. Eficacitatea sa este dovedită clinic. Este potrivit atât pentru cicatricile noi, cât și pentru cele mai vechi. Gelul LIPOELASTIC este destinat reducerii și îmbunătățirii estetice a cicatricilor după proceduri chirurgicale sau arsuri.

  Gelul siliconic LIPOELASTIC este disponibil într-un tub de 10 g.

  Gelul LIPOELASTIC este fabricat în Franța. Producția franceză de produse cosmetice și dermatologice este o garanție de calitate superioară.

 • 101,00 lei

  Plasture LIPOELASTIC este un plasture transparent din silicon conceput pentru a vindeca țesutul cicatricial și pentru a preveni riscul de cicatrici cheloide și hipertrofice. După aplicarea plasturelui pe cicatrice, mișcarea pielii este redusă la minimum, plasturele menține umiditatea naturală a pielii, care menține cicatricea hidratată și îmbunătățește capacitatea de regenerare.

   

 • 178,00 lei

  Epiderm, plasture transparent din silicon, este indicat pentru tratamentul cicatricilor hipertrofice și cheloide, pentru reabilitarea arsurilor și a altor leziuni ale pielii. Produsele sunt utilizate direct pe cicatrici și sunt furnizate sub formă de plasturi în dimensiuni standard, care pot fi modificate în continuare prin tăiere.

   

 • 259,00 lei

  Patch-ul LIPOELASTIC este un plasture transparent din silicon conceput pentru a vindeca țesutul cicatricial și pentru a preveni riscul de cicatrici cheloide și hipertrofice. Plasturele în formă de ancoră este potrivită pentru tratarea cicatricilor din zona pieptului, în special după reconstrucție și reducere. După aplicarea plasturelui pe cicatrice, mișcarea pielii este minimizată, plasturele menține umezeala naturală a pielii, care menține cicatricea hidratată și îmbunătățește capacitatea de regenerare.