Termeni si Conditii

Termeni si Conditii GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL

www.bustierecompresive.ro
GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J40/15498/1994
CUI: 6135074
Calea București Nr. 74, 077180, Tunari, Ilfov, România
Telefon: +40 743.090.587
E-mail: comenzi@bustierecompresive.ro

Informatii înainte de cumparare.

Aceste conditii generale contractuale, precum si conditiile speciale care pot fi stabilite ulterior, reglementeaza în mod expres relatiile care apar între GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. cu sediul social al activitatii pe Calea Bucuresti 74, 077180, Tunari, Ilfov, România si utilizatorii care contracteaza produsele oferite pe site.

Formularele contractuale sunt disponibile în: românâ.

Urmatorii Termeni si Conditii Generale au fost elaborati în conformitate cu legislatia romana : Legea 365/2002 privind Comertul Electronic, a Legii 21/1992, actualizata 2017 pentru protectia consumatorului si utilizatorului, Legea 650/2002 a Comertului cu Amanuntul, Legea 455/2001 ce reglementeaza semnatura electronica si legile aplicabile si alte dispozitii legale.

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV)

Administratorul va ofera accesul în magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea si/sau achizitionarea oricarui produs de pe site-ul nostru înseamna acceptarea de catre Utilizator a tuturor si a fiecarei Conditii Generale si Conditii Particulare fara nici o rezerva.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL informeaza ca procedurile necesare achizitionarii produselor, sunt cele descrise in urmatoarele Conditii Generale si Specifice ce sunt indicate pe ecran in timpul navigarii. Asfel Utilizatorul declara cunoasterea si acceptarea acestor proceduri ca fiind necesare pentru accesarea produselor si serviciilor oferite in pagina Web.

Orice modificari si/sau corectari a datelor furnizate de Utilizatori în timpul navigarii vor fi posibile si trebuie sa fie efectuate în conformitate cu instructiunile incluse în site-ul web.

Produsele oferite în pagina Web împreuna cu caracteristicile si preturile lor, apar pe ecran.

Încercam sa prezentam cu cea mai mare precizie, posibile culori pentru produsele noastre, însa trebuie sa tinem cont de calitatea, configurarea si rezolutia monitorului. Acestea pot influenta perceperea culorilor deoarece poate rezulta o diferenta de culoare între produsul real si cel prezentat pe ecranul monitorului.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. nu garanteaza culoarea care apare pe monitor sa fie exacta cu a produsului care se comanda.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL îsi rezerva dreptul de a decide în fiecare moment produsele care sunt oferite utilizatorilor prin intermediul paginii Web. Astfel GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL va putea adauga în orice moment produse noi la cele existente în pagina Web, cu exceptia cazului în care se prevede altfel, ca aceste produse noi vor fi reglementate de dispozitiile din Conditiile Generale în vigoare la acel moment.

De asemenea, GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. îsi rezerva dreptul de a înceta furnizarea accesului în orice moment si fara preaviz, pentru oricare dintre produsele oferite pe site-ul web.

Procedura de achizitie a produselor

Pentru achizitionarea produselor de pe site-ul Web, GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL solicita utilizatorilor care se vor înregistra urmatoarele:

varsta minima 18 ani,
sa completeze instructiunile ce apar pe ecran cat si oricare altele ce sunt incluse în alte pagini de Web:

(I) completarea completa a formularului electronic ce apare pe pagina Web urmand instructiunile indicate în el;

(II) apasarea pictogramei/butonului „ACCEPT”;

(III) primirea în adresa de mail al Utilizatorului confirmarea înregistrarii.

Numele utilizatorului si parola furnizate de catre Utilizator catre GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL sunt elemente identificatoare pentru a accesa si efectua achizitii.TOte acestea au caracter personal si intransferibil.

Numele de utilizator nu poate fi modificat de catre Utilizator ci doar parola si, în acest caz, schimbarea parolei va pierde valabilitatea.

Odata înregistrat Utilizatorul poate achizitiona produsele.

Pentru a trece la achizitionarea produselor, trebuie aleasa categoria produselor, adaugand produsul dorit în „Cosul de Cumparaturi” în conformitate cu indicatiile de pe ecran, completand formularul de comanda facilitat si trimitandu-l la GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL.

Aceasta înseamna citirea si acceptarea irevocabila a tuturor si fiecarui punct din TERMENI sI CONDItII Generale cat si a Conditiilor Particulare.

Achizitia se întelege efectuata în domiciliul GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. cu exceptia cazului în care legea prevede contrariul.

Dupa efectuarea achizitiei si în timpul cel mai scurt posibil GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. emite un e-mail catre Utilizator/Cumparator cu o dovada de achizitie.

Asadar Utilizatorul /Cumparatorul poate solicita , iar GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL.trimite factura corespunzatoare.

Confirmarea comenzii si dovada de cumparare nu vor fi valabile ca o factura.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL rezerva dreptul de a anula numele utilizatorului si parola si prin urmare, accesul la pagina web al acelor utilizatori, fie indivizi, companii sau distribuitorilor care au datorii sau neplati catre GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL.

Pretul si forma de plata

Preturile de achizitie in vigoare la momentul introducerii comenzii sunt cele de pe ecran, cu exceptia greselilor de tipar.

Preturile indica taxa pe valoarea adaugata (TVA).

Achizitiile efectuate de catre rezidentii din tarile extracomunitare, vor fi scutite de plata TVA-ului, conditionate de taxele de import ce le corespund (costurile de vamuire si taxele de import nu sunt incluse in pretul articolului sau in pretul livrarii si trebuie sa fie platite la sosire, de catre utilizator).

In general, orice taxe, tarife, taxe si cheltuieli, care decurg din achizitionarea poduselor vor suportate de catre utilizator.

Costurile de livrare ce apar pe ecran, sunt suportate de catre utilizator si corespund cu ratele stabilite de catre firma transportatoare contratata si vor depinde de destinatia si greutatea produselor.

Din momentul in care utilizatorul adauga un produs in „Cosul de cumparaturi”, in descrierea produsului afisata pe ecran apare suma cu si fara TVA sau, in cazul in care achizitia este scutita de acest impozit, aceasta scutire se va contempla în mod automat in functie de datele personale introduse de catre Utilizator, dupa ce a confirmat comanda.

Plata pretului produselor achizitionate si costurile de livrare, ce vor aparea pe ecran, se poate face fie prin card de credit sau de debit, transfer bancar, PayPal, …).

Pentru a continua cu plata, Utilizatorul trebuie sa urmeze fiecare si toate instructiunile de pe ecran, oferind urmatoarele informatii:

-In cazul in care plate se face cu card de credit sau de debit:

a) tipul de card

b)numarul cardului ;

c ) data expirarii;

d), orice alta informatie ceruta pe ecran.

Ca sistem electronic de plati, GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL are instalat un gateway de plata pentru comert electronic, care a contractat cu banca, Toate datele transferate in acest scop sunt encriptate pentru a asigura securitatea maxima.Ele sunt adapostite intr-un server securizat certificat de SSL (Secure Sockets Layer) prin Quick Certificate. Acest protocol este universal acceptat de pricipalele browsere si garantizeaza Utilizatorului :

(I) identitatea destinatarului datelor dvs,

(II) confidentialitatea informatiilor furnizate de el,

(III) integritatea (nu manipularea) informatiilor furnizate de el.

De asemenea, GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. afirma ca, in nici un caz stocheaza datele furnizate de Utilizatori prin intermediul gateway-ul de plata, ci doar cat timp se efectueaza achizitia, se realizeaza plata si pana de expirarea perioadei de retragere.

In scopul de a asigura o mai mare securitate a proprietarilor de carduri de credit, s-au inclus un numar de trei cifre de pe cardul dvs., care serveste ca un cod de identificare pentru a verifica prezenta fizica a cardului in timpul tranzactiilor pe Internet. Acest numar de trei cifre imprimat pe spatele cardului dvs. , imediat dupa numarul de card.

In scopul de a preveni tranzactii frauduloase cu cardul de credit, vor fi solicitate astfel de cifrele de control pentru a valida operatiunea.

Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu lansarea comenzii de pe www.bustierecompresive.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul îsi deruleaza activitatea.

– Prezentul contract la distanta intra în vigoare în momentul confirmarii comenzii de catre administrator.

Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV) www.bustierecompresive.ro stau la baza contractului astfel perfectat.

– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Livrarea produselor GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL., se angajeaza sa livreze bunurile achizitionate de Utilizator/Cumparator, la adresa specificata în acest scop in formularul de comanda de Utilizator/Cumparator, care poate fi diferit de la resedinta lor obisnuita, fiind capabil de a trimite la locul dvs. de munca sau chiar la o terta persoana cu titlu de cadou (nu se livreaza produse in cutia postala), in cel mai scurt timp posibil. Acest lucru dureaza intre 1 ora si 4 saptamani, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc si de ora la care se face comanda.

Marfurile sunt transportate mereu in contul si pe riscul agentiei de transport contractate, astfel GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL nu este responsabil pentru orice daune, pierderi, costuri, leziuni sau accidente care apar in tipul livrarii.

In cazul in care la momentul livrarii de catre transportator, se gasesc neconformitati sau marfa este vizibil deteriorata, trebuie semnalat in foaia de livrare al transportatorului si anuntat GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL imediat, sau in termen de 24 de ore de la primirea bunurilor, la departamentul de servicii pentru clienti GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL In orice caz, beneficiarul trebuie sa verifice intotdeauna ca marfurile au fost livrate in stare perfecta. GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL nu va fi responsabil de produsele deteriorate de transport daca Utilizatorul/ Beneficiarul nu semnaleaza acest lucru pe foaia de livrare a transportatorului(Pachet deteriorat).

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a furniza fara nici o crestere a pretului, un produs cu caracteristici similare, care au aceeasi calitate sau mai mare, in cazul in care nu este disponibil produsul comandat. In aceste caz, Utilizatorul /Cumparatorul isi poate exercita drepturile de retragere si anulare in aceleasi conditii ca si cele stabilite pentru produsul initial.In pretul de transport de marfa de volum mare ca paturi electrice, mese, vitrine, etc. nu este inclus serviciul de urcare a scarilor , operatorul de transport va lasa marfa in strada. Exista posibilitatea angajarii unui serviciu suplimentar pentru urcare a scarilor pana la usa casei, se poate solicita prin intermediul formularului de contact de pe site-ul web.

Pretul produselori nu include instalarea sau asamblarea.

Asigurati-va ca produsul poate intra în lift sau in casa scarii. Daca nu ati angajat serviciul suplimentar de transport,Utilizatorul / Cumparatorul va fi responsabil de livrarea pachetului la locatia dorita pe cont propriu.

Returnarea produselor

Daca produsul este returnat si se constata ca se afla în perfecta stare , în ambalajul sau orignal se va demara restituirea.

Pentru a efectua plata catre client, acesta trebuie sa ne trimita un document bancar. Documentul trebuie sa fie in format PDF în care sa apara: titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT.

Nu se accepta returnarea produselor de igiena si îngrijire personala.

Nu se accepta returnarea produselor cele care au fost in contact cu gura sau pielea.

Nu se accepta returnarea produselor sau produsele cerute la comanda.

Retragerea comenzii

Conform legii comertului electronic nr. 365/2002, republicata 2006, „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.Renuntarea este posibila in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Aceeasi lege mentioneaza „Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, în cazul în care acestea au fost desigilate de catre consumator”.

In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:

– produsele sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate);

– produsele sa fie returnate conform procedurii (politica de retur), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare. In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur prezentata pe pagina amintita în acest capitol (conform legislatiei din Roamnia).

Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre administrator doar in cazul in care clientul constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Clientul nu va avea dreptul de a anula in cazurile stabilite conform normativei care se aplica în special, cu caracter enuntiativ si nu limitativ, în urmatoarele cazuri:

( I ) Produse fabricate conform specificatiilor Clientului sau personalizate de o forma clara;

( II ) Pentru motive de igiena si de sanatate, GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL limiteaza rambursarile produselor de igiena, produse susceptibile de a fi în contact cu pielea, produse care prin natura lor odata ce au fost desfacute îsi pierd calitatile (proprietatile) si produse care au fost desfacute dupa livrare. Asadar nu se va accepta rambursarea acestora.

Procedura pentru exercitarea unei rambursari se va initia cu o solicitare de catre Client prin deschiderea unei gestiuni catre Departamentul Post – Vanzare care apare în pagina Web si sa fie trimisa catre GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL

Departamentul Post – Vanzare va raspunde în termen de 48-72 ore de la receptia solicitarii, corespunzator procedurii instructiunilor de rambursare. Odata primit de catre Client numarul de gestiune, va putea sa efectueze rambursarea in termen paisprezece ( 14 ) zile de la data notificarii anularii catre GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL, prin trimiterea produsului ( indicand pe colet numarul de gestiune alocat ).

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. va verifica în depozit starea produsului rambursat. GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL îsi rezerva dreptul de a nu realiza rambursarea în cazul în care se constata ca Produsul achizitionat nu este intr-o perfecta conditie. In cazul in care nu va fi receptionat in ambalajul original, aceasta va supune diminuarea valorii produsului.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL va gestiona rambursarea pretului si costurilor de transport.Acestea se vor face prin acelasi sistem de plata utilizat de catre client pentru achizitia Produselor.

Nu se va rambursa nici un cost aditional din cheltuielile de transport standard, serviciul express, prioritar sau de curierat.

Rambursarile se vor efectua în RON.

DREPTUL DE RETRAGERE

Dreptul de retragere este reglementat in OUG nr. 34/2014 art. 9-16.
Dreptul de retragere nu poate fi exercitat decat de catre CONSUMATOR (in toata legislatia consumatorul este definit ca o persoana fizica/asociatii de persoane fizice).

Dreptul de retragere se poate exercita in termen de 14 zile care curge de la:
– Data incheierii contractului pentru contractele de servicii sau
– Data intrarii in posesia bunului/a ultimului bun pt livrare multipla/a primului produs pt livrare periodica pe perioada nedeterminata, in cazul contractelor de vanzare cumparare

Consumatorul se poate retrage fara nicio explicatie si doar cu suportarea costurilor de returnare a produselor (daca nu a fost instiintat de dreptul de retragere, nu le suporta nici pe acestea). Regula este valabila daca produsele pot fi returnate in mod obisnuit prin posta, altfel ele trebuie preluate de comerciant.

In cazul in care comerciantul NU a adus la cunostinta consumatorului dreptul de retragere, termenul de retragere se prelungeste cu 12 luni de la finalul perioadei initiale de 14 zile.

Dreptul de retragere se poate exprima atat printrun formular, cat si prin orice alt mijloc.

La data exprimarii dreprului de retragere, contractul inceteaza si comerciantul trebuie sa returneze toate sumele pe care le-aprimit de la consumator, inclusiv costul livrarii (cu exceptia costurilor suplimnetare daca consumatorul optase pt o alta livrarea decat cea standard oferita de profesionist) in aceeasi modalitate in care a primit plata.

Comerciantul poate amana restituirea pana in momentul in care receptioneaza produsele/primirea unei dovezi ca acestea au fost returnate.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora care nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator. Profesionistul trebuie sa faca dovada diminuarii valorii.

Exceptii de la dreptul de retragere:
– Contractele de prestari servicii, dupa executarea integrala a serviciului si daca prestarea serviciului a inceput inainte de expirarea perioadei de 14 zile, cu acordul expres al consumatorului si dupa ca acesta a fost informat ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a serviciului
– Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator/personalizate in mod clar
– Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre consumator.

CEDARE SI COMUNICARE DE DATE

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL, informeaza ca in scopul de a furniza serviciul contratat, datele cu caracter personal, cum ar fi e-mail, numele si adresa, furnizate de dvs. vor fi transferate companiei de transport si mesagerie, cu scopul final de livrare a produsului solicitat de catre dvs.Astfel, datele dvs. vor putea fi transmise la companii colaboratoare cu scopul de a imbunatati serviciile web.

Prin acceptarea acestor termeni se autorizeaza in mod expres GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL pentru realizarea transferului datelor dvs. exclusiv pentru scopurile mentionate mai sus.Politica de confidentialitate

– Administratorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu instraineaza sub nici o forma adresa dvs. de e-mail, cu care v-ati creat cont sau v-ati abonat la newsletter, unor terte persoane (fizice sau juridice), fara acordul dvs. explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor, reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

– Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online pe www.bustierecompresive.ro

– Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator fiind comunicate Serviciului Comercial / Marketing ai administratorului si companiilor de curierat.

– Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Cookie-uri

– sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului www.bustierecompresive.ro , acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului.

Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite.

Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. www.bustierecompresive.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.III.

Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul întelege dreptul de proprietate intelectuala. Utilizatorul nu va descarca/utiliza continutul magazinului www.bustierecompresive.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului întrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Legislatia si jurisdictia aplicabila

Prezentarea Conditiilor Generale asa cum si Conditiile Particulare care in cazul acestora se stabilesc, se interpreteaza si se inregistreaza in conformitate cu legea romana.

In caz de controversa se va va solutiona la instanta competenta.

Plata

Cumparatorului /clientului i se vor oferi mai multe forme de plata printre care:

-ramburs, în cont colector la livrare, prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme
– numerar sau card la sediul nostru
– card bancar online – prin procesatorul mobilpay sau payU

Preturile vor fi afisate in RON.

Cumparatorul /clientul poate solicita trimiterea facturii proforme in moneda aleasa in prealabil.

Factura fiscala care va fi primita odata cu comanda.

Toate formele de plata oferite pe site-ul nostru sunt in avans.

Garantia

Garantia produselor vandute de GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. este in conformitatea legislatiei in vigoare, cadru juridic al carui obiectiv este de a ajuta consumatorul cu diferite optiuni in momentul in care o achizitie nu este in conformitatea contractului, oferind acestuia posibilitatea de cerere de inlocuire sau reparare a bunului cumparat, exceptand ca una din acestea sa rezulte imposibil de realizat.

Cand reaparatia sau inlocuirea nu este posibila sau rezulta disproportionata, consumatorul va putea cere o reducere de pret sau solutionarea contractului.

In cazul lipsei conformitatii produsului, se recunoaste un termen de doi ani pentru persoane fizice si un termen de un an pentru persoane juridice, incepand din momentul livrarii pentru ca cumparatorul sa poata exercita drepturile sale.

Doar din primele sase luni din momentul livrarii se presupune ca lipsa de conformitate deja existenta la momentul respectiv, corespunde cumparatorului sa constate ca bunul achizitionat nu era in conformitate.

Consumatorul trebuie sa informeze GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL de lipsa de conformitate in termen de doua ( 2 ) luni de cand a luat la cunostinta.

Dupa primele 6 luni de la data facturii, produsele pentru reparat trebuiesc trimise, suportand clientul costurile de transport.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL. isi rezerva dreptul de a constata daca defectul a fost provocat datorita unei erori de fabricatie sau a utilizarii necorespunzatoare.

Daca produsul este in garantie, GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL va plati clientului costurile transportului si rambursarea corespunzatoare va fi suportata de GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL.

Daca produsul nu este in garantie, clientul va trebui sa trimita produsul facandu-se responsabil de costurile de transport.

Produsele considerate consumabile cum ar fi, baterii, sisteme hidrulice, motoare, cabluri, becuri, fusibile etc. nu intra in garantie impreuna cu accesoriile.

In perioada de reparatie si revizie, firma nu va inlocui produsul si nu se va proceda la nici o indemnizare.

GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a consulta serviciul tehnic oficial al marcii pentru a determina originea defectiunii.

In cazul in care produsul prezinta o defectiune provocata de utilizarea necorespunzatoare, reparatia va trebui suportata de catre client.

Pentru a putea face uz de garantie trebuie anuntat serviciul nostru de post-vanzare, cu mentiunea ca in depozitele noastre nu va fi acceptata nici o marfa pentru care nu a fost autorizata reparatia sau inlocuirea ei.

Garantia se dedica de o forma unica doar titularului (parte contractuala) care figureaza in factura si doar acesta fiind beneficiarul exclusiv al garantiei.

Garantia isi pierde valoarea:

– In cazul utilizarii necorespunzatoare si fara a respecta instructiunile din manualul produsului.

– Daca se modifica, deterioreaza sau se inlocuiesc anumite date din aceasta sau din factura.

– Daca se repara produsul pe cont propiu al aparatului in garantie fara autorizarea Serviciului Tehnic.

– Daca lipseste Factura.

– In cazul fluctuatiilor de tensiune sau conexiune la un voltaj inadecvat.

Pentru marirea termenului de garantie, consultati un reprezentant al GR ESTETICA DISTRIBUTION SRL

Pentru informatii suplimentare, sugestii, reclamatii va invitam sa ne contactati prin email la adresa comenzi@bustierecompresive.ro sau telefonic la numarul Tel. +40 743.090.587.