Paduri postoperatorii

4 Products

Filters
Done
 • kpad
  78,00 lei

  Centură tampon ce încurajează pacientul să aibă o poziție corectă și impiedică plierea articolului în această zonă.

  Utilizare: Abdominoplastie, Lipoaspirație abdomen

 • Inserție de spumă lipofoam
  Precomandă
  109,00 lei

  KPad este un dispozitiv de recuperare care oferă beneficii multiple, ajutând la minimizarea riscului de complicații după procedurile de detașare a pielii, cum ar fi liposucția, abdominoplastia și nașterea prin cezariană.

  Pe lângă capacitatea sa de a ajuta la evitarea retenției de lichide, KPad optimizează drenajul limfatic și previne formarea de hematoame sau vânătăi. Aceasta se realizează prin intermediul unei compresii ușoare și a unei amortizări eficiente, care contribuie la rezultate mai fine și la o recuperare mai rapidă și mai confortabilă.

  Mărime unică: 82 cm x 26 cm
  Culori: natural, negru

 • Precomandă
  68,00 lei

  KPad contribuie la o recuperare mai rapidă și eficientă după intervenții chirurgicale precum liposucția, abdominoplastia și nașterea prin cezariană, prevenind în același timp retenția de lichide.

  Acesta reduce riscul de apariție a hematoamelor, protejează împotriva vânătăilor și îmbunătățește drenajul limfatic prin furnizarea unei compresii ușoare și a unei amortizări optime pentru obținerea unor rezultate mai bune.

  Mărime unică: 25 cm x 10 cm
  Culori: natural, negru

 • Inserție de spumă unisex
  Precomandă
  68,00 lei

  KPad promovează recuperarea eficientă și ajută la evitarea retenției de lichide în urma procedurilor de detașare a pielii (de exemplu, liposucție, abdominoplastie și nașteri prin cezariană).

  KPad ajută la minimizarea riscului de hematoame, previne vânătăile și optimizează drenajul limfatic oferind compresie ușoară și amortizare pentru rezultate mai bune.

  Mărime unică: 24 cm * 19 cm
  Culoare: natural, negru