Inserție de spumă pentru îmbrăcăminte de compresie – Lipoelastic Kpad 02

68,00 lei

KPad promovează recuperarea eficientă și ajută la evitarea retenției de lichide în urma procedurilor de detașare a pielii (de exemplu, liposucție, abdominoplastie și nașteri prin cezariană).

KPad ajută la minimizarea riscului de hematoame, previne vânătăile și optimizează drenajul limfatic oferind compresie ușoară și amortizare pentru rezultate mai bune.

Mărime unică: 24 cm * 19 cm
Culoare: natural, negru

Descriere

Când să utilizați KPad 02?

KPad este o inserție de spumă unisex, ce poate fi purtată sub orice îmbrăcăminte de compresie care acoperă regiunea operată. Acesta oferă o combinație perfectă între confort și siguranță, fiind recomandat după o intervenție chirurgicală precum abdominoplastia, orice procedură de liposucție sau naștere prin cezariană.

Descriere produs

KPad este o inserție de spumă unisex care poate fi purtată sub orice îmbrăcăminte de compresie care acoperă regiunea operată. Este o opțiune excelentă pentru recuperarea eficientă după intervenții chirurgicale precum abdominoplastia, liposucția sau nașterea prin cezariană, ajutând la evitarea retenției de lichide. KPad minimizează riscul de hematoame și previne apariția vânătăilor prin optimizarea drenajului limfatic, oferind compresie ușoară și amortizare pentru a obține rezultate mai bune.

KPad-ul, cunoscut și sub numele de Lipofoam, este un burete ergonomic pentru liposucție care oferă o presiune suplimentară acolo unde este necesar și îmbunătățește confortul după procedura de liposucție sau de remodelare a corpului. De asemenea, oferă o suprafață netedă pe piele și ajută la reducerea acumulării de lichide în zonele încăpățânate, reducând astfel vânătăile și hematoamele.

Material

Compozitie material: 56 % POLIURETAN, 44 % BUMBAC

Instrucțiuni de îngrijire

Pentru a evita deteriorarea structurii materialului, nu se recomandă aplicarea de creme, unguente sau alte lichide pe piele înainte de a utiliza sutienul. Acest lucru poate cauza decolorarea pielii și poate afecta eficacitatea produsului.

ÎNTREȚINERE

spalare sutien Spălare delicată la maxim 30°C.
Inserție de spumă pentru îmbrăcăminte de compresie - Lipoelastic Kpad 02 Nu este permisă folosirea înălbitorilor.
Inserție de spumă pentru îmbrăcăminte de compresie - Lipoelastic Kpad 02 Nu este permisă uscarea prin centrifugare.
interzis calcare sutien Nu este permisă călcareaprodusului.
Inserție de spumă pentru îmbrăcăminte de compresie - Lipoelastic Kpad 02 Nu este permisă curătarea chimică.

Informații suplimentare

Culoare

natural, negru