Paduri postoperatorii

4 Products

Filters
Done
 • lipo extend
  46,00 lei56,00 lei

  LIPO Extend poate fi utilizat cu orice tip de îmbrăcăminte de compresie LIPOELASTIC de tip „T” și „V” cu închidere tip Variant. Este util pentru a mări/extinde dimensiunea îmbrăcămintei. Produsul este disponibil în trei dimensiuni (alegeți dimensiunea în funcție de mărimea hainei dvs.) și în două culori: natural și negru.

 • Inserție de spumă lipofoam
  Precomandă
  109,00 lei

  KPad este un dispozitiv de recuperare care oferă beneficii multiple, ajutând la minimizarea riscului de complicații după procedurile de detașare a pielii, cum ar fi liposucția, abdominoplastia și nașterea prin cezariană.

  Pe lângă capacitatea sa de a ajuta la evitarea retenției de lichide, KPad optimizează drenajul limfatic și previne formarea de hematoame sau vânătăi. Aceasta se realizează prin intermediul unei compresii ușoare și a unei amortizări eficiente, care contribuie la rezultate mai fine și la o recuperare mai rapidă și mai confortabilă.

  Mărime unică: 82 cm x 26 cm
  Culori: natural, negru

 • Precomandă
  68,00 lei

  KPad contribuie la o recuperare mai rapidă și eficientă după intervenții chirurgicale precum liposucția, abdominoplastia și nașterea prin cezariană, prevenind în același timp retenția de lichide.

  Acesta reduce riscul de apariție a hematoamelor, protejează împotriva vânătăilor și îmbunătățește drenajul limfatic prin furnizarea unei compresii ușoare și a unei amortizări optime pentru obținerea unor rezultate mai bune.

  Mărime unică: 25 cm x 10 cm
  Culori: natural, negru

 • Inserție de spumă unisex
  Precomandă
  68,00 lei

  KPad promovează recuperarea eficientă și ajută la evitarea retenției de lichide în urma procedurilor de detașare a pielii (de exemplu, liposucție, abdominoplastie și nașteri prin cezariană).

  KPad ajută la minimizarea riscului de hematoame, previne vânătăile și optimizează drenajul limfatic oferind compresie ușoară și amortizare pentru rezultate mai bune.

  Mărime unică: 24 cm * 19 cm
  Culoare: natural, negru